24. mai 2024

Pål Martin Sand er gått bort

Vi har mistet en kjær venn og god kollega. Pål Martin Sand døde 24. mai på Radiumhospitalet etter kort tids kreftsykdom, bare 47 år gammel. Vi er i sorg over at Pål Martin er gått bort så altfor tidlig.

Pål Martin har vært helt sentral i oppbygningen av Dæhlin Sand Advokatfirma, som han var med å grunnlegge i 2016. Da Pål Martin etter mange år som politiker vendte tilbake til jussen, etablerte han seg på kort tid som en svært dyktig og ettertraktet advokat. Han var alltid best forberedt, og han hadde en egen evne til å sette seg inn i store og komplekse saker på en måte som gjorde inntrykk på alle rundt ham.

Pål Martin fremhevet aldri seg selv, men gjennom hardt arbeid og grundighet satte han en standard som vi andre forsøker å leve opp til. Han var usedvanlig samvittighetsfull i sitt arbeid, og så vel klienter som kolleger opplevde seg alltid godt ivaretatt.

Med Pål Martins bortgang har vi mistet en trygg, omsorgsfull og snill kollega. Vi vil savne fine samtaler, tørrvittige kommentarer og hans varme, åpne og ujålete væremåte. Pål Martin var hel ved.

Våre tanker går til Maren, Emil, Jørgen og Sigrid.